2 Cara Mengubah Logo GOOGLE

Cara mengubah logo google kepada nama kita sendiri , sebenarnya trick ni sudah lama
dan ketinggalan zaman :) tapi tak ape kan kalau mahu2 share di masa boring ni ,

Ok let's go :)






Kalo korang rasa dah boring dengan tulisan GOOGLE je , korang boleh ubah seperti gambar diatas :)

   Berikut Cara Mengubah Logo Google Dengan Nama Kita :

1) buka http://www.funnylogo.info/
2) Tulis apa yang korang nak dekat ENTER YOUR NAME
3) Pastu tentukan Style yang korang nak macam mana ?
4) Selesai ? lepas tu koranng klik CREATE MY SEARCH ENGINE 

Apa macam ok tak ? hehe
Hanya untuk suka2 je ni bagi hilang boring ,


Selamat Mencuba :)

 

2 Comments

aizad izad said...

dia tak leh kekal ke??

eddy malique said...

ouch xleh bro , ko kena save la link tu , and guna link tu , ni hanya untuk suka2 je , >.<

Bagaimana Pendapat Anda ?